fbpx

Gua sha -kampa ruusukvartsi

20,00  sis. alv 24%

Sydänmallinen Gua Sha -kampa, alunperin kiinalainen kehonhuollon työkalu, on kehonhuollon tehokas pikkujättiäinen. Tällä työkalulla kehonhuolto on helppoa ja nautinnollista. Kampa kulkee kätevästi mukana ja voit käyttää sitä vaikka kesken työpäivän.

Tilaa nyt kampa ilman toimituskuluja.

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Sydänkammalla saa mukavasti napattua esim. hartian lihaksen sydämen pyörylöiden väliin. Väli on riittävän pitkä, että voit myös ”kammata” lihaksia yhtäaikaa molemmin puolin selkärankaa. Sormimallilla (aventuriini) puolestaan saa napattua ihoa kiinni kolmesta kohtaa, jos haluat liikutella/irrotella pintafasciaa. Kamman kärki on kuitenkin se tehokkain fascian irrotteluun, joten voisi sanoa, että sydänkampa ajaa saman asian kuin sormimalli, mutta on ehkä aavistuksen monipuolisempi.

Sydän gua sha -kammalla voi soveltaa tehtäväksi kaikkia tekniikoita, joita käytetään foamrollerin kanssa. Esim: Kevyet nopeat sivelyt pintafascialle, hitaat sivelyt kivuttomalla paineella syvemmälle kudoksiin, triggerpisteiden painaminen kamman terävällä kärjellä, tarttuneiden kalvojen irti hankaaminen niin, että iho pysyy kiven sormissa tai kärjessä kiinni. Sydänkampa sopii kaikille kehonosille, myös kasvojen alueelle (vältä ainoastaan imusolmukkeita).

Halutessasi voit kokeilla kaaputteluun myös luonnonöljyjä. Kivisen gua sha -kamman voit huoletta ottaa mukaan saunaan, mutta älä tiputa sitä laattalattialle! Penikkataudista kärsiville juoksijoille kampa on ollut todella hyvä apu: Kevyet nopeat sivelyt ennen lenkkiä ja hitaat syvemmät kaaputukset lenkin jälkeen.

Kampa toimitetaan kirjeluukusta suoraan kotiisi ilman toimituskuluja!

Lisätiedot:

Sydän gua sha -kampa on hiottua liuskekiveä,  ruusukvartsia, joka on helppohoitoinen puolijalokivi. Koska kivi on luonnonmateriaali jokainen kampa on yksilönsä omine värivivahteineen. Koossa ja värisävyssä on yksilöllisiä vaihteluita: pituus noin 10-11cm, leveys n. 5-6cm, paksuus n. 5mm. Kiven kääntöpuolella on kullan värinen logo. Sydän gua sha -kampa on paitsi loistava itse tarkoitukseen, eli fasciahuoltoon, myös erittäin kaunis esine.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gua sha -kampa ruusukvartsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *