fbpx
Valitse sivu

Oletko valmis toivottamaan tervetulleeksi rennon ja kevyen arkiruokailun?

Sano hyvästit jatkuvalle ruokastressille ja -kaaokselle. Toivota tervetulleeksi hyvinvointiasi tukeva terveellinen ruoka-arki ja helpot, sujuvat ruokarutiinit!

Edullinen itseopiskeluversio on nyt täällä!

Tämä on suositun verkkovalmennuksen edullinen itseopiskeltava versio.

Tämä versio ei sisällä Facebook-ryhmää, valmennuksen bonuksia eikä valmentajien tukea. Jos myöhemmin koet, että tuki olisi ollut tarpeen, voit tulla mukaan seuraavalle livenä pidettävälle valmennuskierrokselle maksamalla vain hintojen välisen erotuksen.

Viimeistelet vielä yhden sähköpostin ja suljet työkoneesi. Vatsa kurnii jo äänekkäästi ja alat pohtia, jäikö jääkaappin vielä eilistä päivällistä. Kurvaat päiväkodin kautta kotiin alati yltyvän nälän kanssa ja huomaat myös lasten alkavan kiukutella nälkäisenä. Tunnet stressaantuvasi jo pelkästä ajatuksesta, että tässä pitäisi alkaa vielä laittaa ruokaa. Havaitset jääkapissa olevan lähinnä valot ja kenties ketsuppipullon. “Näistä ei mitään terveellistä saati maukasta kyllä loihdita!” mietit turhautuneena. Edellispäivän päivällinen on siis kuivunut muisto vain kattilan pohjassa. Lapset kinastelevat olohuoneessa ja hermosi alkavat kiristyä.

 Ei vähiten myöskään siksi, että päästäksesi laittamaan ruokaa olisi tiskivuori myös hoidettava ensin, kaupassa käynnistä puhumattakaan. Pikaisen harkinnan lopputulos: tilaat perhepitsan kotiinkuljetuksena. Lähipitseriassa tunnetaan jo perheesi makumieltymykset ja kun olet ruokkinut itsesi ja lapsesi, lysähdät väsyneenä sohvalle television ääreen– mies saa hoitaa iltatoimet. Olo on turvonnut ja mieli maassa, monesko pikaratkaisu tämä olikaan tälle viikolle? Päätät hakea käsilaukusta sinne aiemmin jääneen suklaapatukan, “Aivan sama enää tässä vaiheessa, päivän ruokailut on pilalla jo pitsan takia”, tuumit ja syöt vielä vähän pakastimesta löytynyttä jäätelöä lisäksi.

Olet oikeassa paikassa jos…

 • koet, että ruoanlaitosta, syömisestä ja ostosten teosta puuttuu säännöllisyys ja suunnitelmallisuus
 • syytät koko ajan kiirettä siitä, ettet aina ehdi laittaa terveellistä ja koko perheelle maistuvaa ruokaa
 • olet läpikäynyt kaikki mahdolliset laihdutuskuurit ja vippaskonstit ilman pysyvää muutosta olossa ja peilikuvassa
 • makeahimo hallitsee sinua etkä sinä sitä
 • ruoanlaitto ei tunnu innostavalta, vaan koet sen enemmän vaivalloisena, hankalana ja aikaa vievänä
 • tuntuu, että “Aina tätä samaa!” ja haluaisit enemmän vaihtoehtoja ruokavalioon ja resepteihin
 • korvaat kunnon ateriat välipaloilla, napostelulla ja pikaruoalla kun aikaa ruoanlaittoon ja kunnolliseen syömiseen ei ole

Ryhtiä ruokailuun -valmennuksen opeilla pääset pysyvästi eroon ruokakaaoksesta. Samalla tulet tehneeksi terveellisempiä valintoja, jotka näkyvät sekä peilikuvastasi että hyvästä olosta ja jaksamisesta. Sinun ei tarvitse olla synnynnäinen kokki eikä aikaa lieden ääressä tarvitse käyttää tuntikaupalla. Päinvastoin. Valmennuksessa opit menetelmät ja tavat, joiden avulla syöminen ja ruoanlaitto on entistä stressittömämpää, vähemmän aikaa vievää ja jopa edullisempaa. Ja mikä tärkeintä,raaka-aineet löydät vaikkapa omasta lähikaupastasi.

Tämän valmennuksen opeilla opit hahmottamaan oikeat annoskoot ja sujuvan ateriarytmin sekä suhtautumaan kauppareissuihin ja ruoanlaittoon huolettomammin.Pikaruoka ja hätäratkaisut ovat muisto vain. Valmennuksessa opit, että muutamalla pienellä niksillä keittiöstä löytyy aina kaikki tarvittava helppoon, nopeaan ja herkulliseen ruoanlaittoon. Terveellisyydestä tinkimättä.

Millaista elämäsi olisi jos…

 • osaisit yksinkertaisella menetelmällä hahmottaa sopivat annoskoot – myös reissussa
 • kaupassakäynnit sujuisivat helposti ja nopeasti koska tiedät tarkalleen, mitä sieltä pitää ostaa
 • jokapäiväinen ”mitä tänään syötäisiin” ei olisikaan enää jatkuvasti mielessä pyörivä riesa, vaan tiedät täsmälleen mitä milloinkin syödään
 • valmistamasi ruoka olisi terveellistä ja painonhallintaa tukevaa ja mikä parasta – koko perheelle maistuvaa
 • voisit nauttia hyvästä ruoasta ja herkuistakin välillä, ilman että se näkyy heti vyötäröllä ja turvonneena olona

Ei onnistu! Juuri näin Hennakin ajatteli kunnes…

”Peilistä katsoi turvonnut, väsynyt, uusissa paino-huippulukemissa oleva itseinhossa rypevä, peiliä ja kameroita välttelevä naisihminen. Valmentajan avulla pari vuotta aiemmin hienoon alkuun päässeestä ruoka- ja elämäntaparemontista oli jäljellä vain rippeet ja pudotetut kilot päässeet hiipimään vaivihkaa takaisin…tuplana. Hirveät omantunnon tuskat siitä että olin taas päästänyt itseni tähän kuntoon. Ja niinhän siinä oli taas käynyt, lapset, puoliso, koti, työ ja kaikki muu olivat jälleen kerran menneet oman hyvinvointini edelle. Olo oli arvoton ja kurja.

Nyt valmennuksen läpikäyneenä, tässä sitä ollaan, päivä päivältä matkalla kohti terveempää ja kevyempää minää.

Tärkeitä syitä ovat luonnollisesti lapset, puoliso, perhe…tärkein olen kuitenkin minä itse. Sillä kun minä voin hyvin, voin hyvin myös lapsiani, puolisoani ja perhettäni varten. Ruokavalion noudattaminen ja uusien rutiinien luominen on sujunut hämmästyttävän helposti ja tulokset puhuvat puolestaan; painoa tippunut lähes 10kg, kunto kohenee, olo on energinen, jaksan hyvin, sairastelen huomattavasti vähemmän, ahdistus ja väsymys sekä aikaansaamaton olotila ovat historiaa. Ja mikä tärkeintä, viihdyn taas itseni seurassa.”

Lisensoitu ravintovalmentaja Katja Kesti

Olen lisensoitu ravintovalmentaja (Precision Nutrition, level 1) ja työssäni olen jo vuosien ajan auttanut satoja naisia kohentamaan terveyttään ja pudottamaan painoaan. Oikealla tavalla koostetun ruokavalion toteuttaminen onnistuu kiireisessäkin arjessa, auttaa sinua jaksamaan energisenä koko päivän ja pitää poissa ylimääräiset herkutteluhimot. Se on sellainen, että sitä on helppo noudattaa ja juuri sen vuoksi se auttaa sinua pääsemään ihannepainoon ja pysymään siinä. Lopputulos on hyvinvoiva, peilikuvaan tyytyväinen ja omassa kehossaan viihtyvä nainen.

Olen valmentanut tämän verkkovalmennuksen metodeilla menestyksekkäästi satoja naisia yksilö-, ryhmä- ja verkkovalmennuksissa, ja on aika tuoda nämä opit myös sinun ulottuvillesi – asuitpa missä tahansa.

Entä jos ruoka-arkesi näyttäisi tältä…

 • ruoan suunnittelu ja valmistus on vaivatonta, jopa iloista ja inspiroivaa
 • reseptisi ovat siistissä järjestyksessä ja se sisältävät runsaan valikoiman maistuvia, elämäntilanteeseesi ja mieltymyksiisi sopivia reseptejä
 • ruoka-arjen pyörittäminen onnistuu sinulta hallitusti ja varmoin ottein
 • sinulla on taito yhdistellä, soveltaa ja kokeilla uusia raaka-aineita
 • olet huomannut, että kerran luodut ruokarutiinit ovat tukenasi ja apunasi arjessa lopun elämääsi

Sinulla olisi selvät sävelet siitä…

 • ruoan suunnittelu ja valmistus on vaivatonta, jopa iloista ja inspiroivaa
 • reseptisi ovat siistissä järjestyksessä ja se sisältävät runsaan valikoiman maistuvia, elämäntilanteeseesi ja mieltymyksiisi sopivia reseptejä
 • ruoka-arjen pyörittäminen onnistuu sinulta hallitusti ja varmoin ottein
 • sinulla on taito yhdistellä, soveltaa ja kokeilla uusia raaka-aineita
 • olet huomannut, että kerran luodut ruokarutiinit ovat tukenasi ja apunasi arjessa lopun elämääsi

Ja mikä parasta, tulet huomaamaan että sujuva ja terveellinen arkiruokailu ei vie enemmän aikaa vaan päinvastoin jopa vähemmän!

Rento ja kevyt ruoka-arki oli myös Miian ja Lassen haaveissa

”Havahduimme tilanteeseen, jossa kaapit pursuilivat tavaraa, keittiöstä ei löytynyt mitään ja sekä ruoanlaitto että siivoaminen tuntuivat sotkuisessa tilassa vastenmieliseltä puuhalta – missään ei oikein ollut kaaoksen keskellä edes tilaa kokkailulle. Haaveissamme oli siisti keittiö, joka innostaisi laittamaan terveellistä ja herkullista ruokaa yhdessä koko perheen voimin. Keräilimme kyllä reseptejä ja olimme kiinnostuneita hyvästä, terveellisestä ruoasta joka maistui koko perheelle mutta nyt tuntui ettei aikaa ja jaksamista moiseen enää ollut. Tuntui että elämä oli yhtä ruokakaaosta.

Valmennuksen avulla saimme ruokahuoltoon lisää sujuvuutta ja selkeyttä. Nyt koko perhe tietää mitä mistäkin löytyy ja jopa lapset osaavat tyhjentää tiskikoneen ja laittaa tavarat oikeille paikoilleen. Arjen pyörittäminen on jälleen hallinnassa ja sujuu helpommin, itse asiassa tuntuu kuin aikaa olisi tullut arkeen jopa lisää. Ruoasta tuli koko perheen yhteinen harrastus ja saimme valtavasti intoa kokeilla myös uusia reseptejä.”

Koulutettu ammattijärjestäjä, ajankäytön valmentaja ja kasvastustieteen maisteri Helena Örmark

Kasvatustieteitä opiskellessani erityisalaani olivat aikuiskasvatustiede ja arjen oppimisen tiede, ja olen perehtynyt erityisesti aikuisten oppimiseen. Työkseni olenkin auttanut kymmeniä kotitalouksia järjestämään heidän keittiönsä ja luomaan ruoka-arjen ympärille toimivia rutiineja. Olen myös maatalon emäntä ja pyöritän päivittäin maatalon arkiruokarumbaa, johon kuuluu ajoittain myös työmiesten päiväruokailujen järjestäminen. Tämän lisäksi rakastan järjestää illanistujaisia ja kodin pieniä juhlia. Sujuvat rutiinit ruoka-arjen ympärillä tekevät ruoanlaitosta, syömisestä ja suunnittelusta vaivattomampaa ja stressittömämpää.

Rutiinit vapauttavat aikaa ruoasta nauttimiseen, inspiroitumiseen ja yhteiseen ajanviettoon ruoan parissa. Etukäteen suunnittelu ja rutiinit säästävät myös hermoja ja rahaa, kun ei jatkuvasti tarvitse ravata kaupassa. Rutiinit lisäävät myös arjenhallinnan tunnetta ja tekemisen varmuutta. Työkseni opetan asiakkailleni kuinka tällaisia rutiineja rakennetaan osaksi arkea ja kuinka keittiön kaapit järjestetään, sekä reseptit ja ostoslistat suunnitellaan arjen helpottamiseksi. Asiakkaani ovat saaneet aivan huikeita muutoksia aikaan elämässään. Nyt myös sinun on mahdollista oppia nämä taidot!

Aineenvaihdunta on parantunut selkeästi ja vyötärönympärys pienentynyt. Vatsa ei turpoa enää läheskään samalla tavalla kuin ennen. Valmennus avasi silmäni jo muutamassa päivässä näkemään ne omassa ruokailussa, päivästä toiseen toistuvat kompastuskivet. Valmentaja, joka on itse asioihin perehtynyt myös oman kokemuksensa kautta on paras neuvonantaja.

Tiina, 41-vuotta

Valmennuksen opeilla…

 • säästät ruokahuollon uudelleen organisoimalla helposti koko valmennuksen hinnan parissa kuukaudessa!
 • opit keskittymään niihin olennaisiin seikkoihin, joiden avulla painosi putoaa, kiinteydyt etkä koe stressiä arjen ruokahuollosta
 • säästät aikaa ja vaivaa kun turhia kauppareissuja ei enää uusien rutiinien ansiosta tule
 • opit tehokkaan ja hauskan tavan pudottaa painoa ja syödä terveellisesti – tässä valmennuksessa et koe olevasi dieetillä!
 • opit hyödyntämään lähikauppasi antimia – oikeaa, aitoa, puhdasta ruokaa, jota voi syödä koko perhe
 • toivotat tervetulleeksi tunteen siitä, että sinä hallitset ruoka-arkeasi eikä se sinua!
 • ei heräteostoksia tai nälkäisenä napattuja suklaapatukoita
 • ei einesruokia tai pikaruokapaikkoja
 • ei enää hermoilua siitä, että ”mitä tänään syötäisiin”
 • ei vaikeita ja monimutkaisia ruokaohjeita
 • ei kitukuureja tai pikadieettejä
 • ei stressaavaa ja syyllistävää suhdetta ruokaan
 • ei ruokakaaosta, jossa hukassa ovat niin reseptit, rutiinit kuin syömisen säännöllisyyskin
 • ei kiirettä, hermoilua kauppareissuilla tai kaaosta niin keittiössä kuin keittiön kaapeissaki

 

Valmennus käytännössä…

 • valmennuksen kesto on 8 viikkoa mutta sinulla on elinikäinen oikeus valmennusmateriaaliaaleihin – voit siis aloittaa omaan tahtiisi
 • valmennus toteutetaan verkossa (toimii myös puhelimella ja tabletilla), joten voit osallistua mistä vain ja milloin vain
 • saat linkin ladattaviin valmennusmateriaaleihin ja voit käydä läpi niitä omaan tahtiisi

              Valmennus viikko viikolta

 • VIIKKO 1 – Tutkimusmatka omiin ruokailutapoihin ja -tottumuksiin

Ensimmäisellä viikolla opit, mitkä asiat ruokailun ja ruokahuollon ympärillä kaipaavat kohennusta. Laadit itsellesi tavoitteet ja ruoka-arjen suunnitelmat tukemaan juuri sinun arkeasi ja syömistäsi. Autamme sinua vaikuttamaan juuri niihin ruoka-arjen kompastuskiviin, jotka hankaloittavat sinun arkeasi. 

 • VIIKKO 2 – Ruoka-arjen rutiinit tutuksi

Tutustutaan oman ruoka-arjen pyörittämisen rutiineihin ja kartoitetaan omia ruoka-aine- ja reseptimieltymyksiä. Osio sisältää vinkkejä erilaisten rutiinien ja tapojen kehittelyyn ja toteutukseen arjessa.

 • VIIKKO 3 – Potkua päiviin ja väriä lautaselle

Tarkastelussa ruokavalion kulmakivet, osa 1. Opit, mitkä ruoka-aineet auttavat kehoasi toimimaan optimaalisella tavalla, pitämään sinut kylläisenä ja edistämään painonhallintaa ja -pudotusta. Opit myös minkä verran ja missä muodossa niitä tulisi ravinnosta saada.

 • VIIKKO 4 – Reseptien järjestely valmennuksen opein – valmistelut unelmien reseptikirjaa varten

Reseptien järjestely ruokapäiväkirjan ja valmennuksen ravinto-ohjeiden mukaisesti – kartoitetaan jo olemassa olevat ja järjestetään ne. Opit menetelmän, jonka avulla järjestät reseptikirjan (joko sähköisen arkiston tai perinteisen fyysisen kirjan) siten, että ruokalistan suunnittelu on helppoa ja vaivatonta. 

 • VIIKKO 5 – Energiaa arkeen oikeiden annoskokojen avulla

Tarkastelussa ruokavalion kulmakivet, osa 2. Opit hahmottamaan energiaa ja jaksamista antavat ruoka-aineet ja niiden lähteet. Osaat jatkossa annostella oman aktiivisuutesi huomioon ottaen näitä virtaa antavia ruoka-aineita helposti riittävästi lautasellesi.

 • VIIKKO 6 – Ruoka-arjen suunnittelu

Luodaan valmennuksen oppeja hyödyntäen ruokalista ja ostoslista kuukauden ajalle. Opit itse rakentamaan sinulle mieleisen ruokalistan ja selkeän ostoslistan suunnitelmiesi pohjalta. Opit, kuinka reseptikirja ja ruokalista toimivat yhdessä kokonaisuutena. Tuloksena valmis suunnitelma, jonka pohjalle toimiva ruoka-arkesi perustuu ja jota voit aina halutessasi varioida uudenlaiseksi.

 • VIIKKO 7 – Herkkuhammas kuriin – opi hallitun herkuttelun salat

Tällä viikolla oivallat hallitun herkuttelun salat. Saat käyttöösi yksinkertaisen menetelmän, jonka ansiosta opit herkuttelemaan sallivasti siten, ettei painonhallinta tai -pudotus siitä kärsi.

 • VIIKKO 8 – Viimeinen silaus – keittiön kaapit järjestykseen ja reseptikirjan kokoaminen

Järjestetään keittiön kaapit kuvallisin ja helpoin ammattijärjestäjän ohjein. Saat vinkkejä, joiden avulla ylläpidät siistin ja toimivan sekä ruoanlaittoon houkuttelevan keittiön. Saat myös ohjeita ja vinkkejä juuri omanlaisesi, unelmien reseptikirjan kokoamiseen ja askarteluun.

Vastaava valmennuspaketti henkilökohtaisesti toimitettuna kustantaisi ammattijärjestäjän palveluiden osalta 349€ ja ravintovalmentajan palveluiden osalta 299€.

Sinun hintasi on vain 74€

Ylläolevaa painiketta klikkaamalla pääset suoraan maksusivulle. Voit maksaa valmennuksen verkkopankkitunnuksillasi tai luottokortillasi. Tykysetelit tai -kortit eivät valitettavasti käy maksutavaksi. Voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla. Molemmat ovat turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain Mash-lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii. Mash-laskulla maksaessasi saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. Mikäli haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi. Laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi.

Saat sähköpostitse ohjeet kurssialueelle kirjautumiseksi.

Keittiössä viihtyy nyt ihan erilailla. Järjestys ja uudet tavat ovat säilyneet ja olen itsenäisesti oppinut kehittämään uusia rutiineja ja reseptejä. Sain taidon, jonka avulla osaan suunnitella arkea toimivammaksi.

Marja

Kyllähän minä ajattelin, että tiedän miten pitäisi syödä, mutta siinä arjen kiireessä se käytännön toteutus aina jäi hyvistä aikeista huolimatta. Nyt kun se tieto vietiin käytäntöön ja tehtiin muutoksia tapoihin ja rutiineihin, tulostakin alkoi vihdoin tulla. Esimerkiksi iltanapostelu on jäänyt lähes kokonaan.

Terhi

Olemme saaneet olla osana todistamassa merkittäviä muutoksia jokaisen asiakkaan arjessa ja hyvinvoinnissa. Tasapaino, suunnitelmallisuus ja sujuvuus ovat luoneet niin hyvän olon ja onnellisuuden tunteen ruoka-arkeen, että se on haluttu säilyttää hyvinvoinnin tukipilarina arjessa jatkossakin. Kun asiakkaamme ovat  valmennuksen opeilla päässeet eroon ylimääräisestä herkuttelusta ja napostelusta, epäsäännöllisestä syömisestä ja ruoanlaiton ja kaupassakäynnin stressaamisesta, ovat he todenneet, että eivät todellakaan halua enää palata entiseen.

Valmennusmateriaali jää käyttöösi juuri niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Ei siis hätää vaikket pääsisi kiireiltäsi aloittamaan aivan heti. Emme kuitenkaan takaa, että tulet jatkossa enää saamaan tätä valmennusta yhtä edulliseen hintaan, ja elinikäistä käyttöoikeutta valmennusmateriaaleihin. 

Kiireisenä yrittäjänä ja äitinä valmennus antoi vinkkejä koko perheen ruokailuun. Kotona töitä tehdessä jääkaapista otti vain usein sitä mitä sieltä löytyi, mutta valmennuksen avulla sain kaikkeen ruokailuun sopivaa vaihtelua. 

 

Huomasin myös säästäväni rahaa kun kiinnitin huomiota kaupassa ostamiin tavaroihin. Pääsin myös eroon huonoimmista ruokailutottumuksistani kun opin tunnistamaan ja tiedostamaan niitä. Valmennus tarjoaa ihanan matkan kohti lempiruokiasi ja rentoa kokkailua. Nyt tiedän aina mitä tänään syötäisiin.

Hanna Siltamäki

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tähän useimmin kysyttyjä kysymyksiä valmennuksesta. Saat vastaukset auki klikkaamalla plus-merkkiä kysymyksen alta oikealta.

Sopivatko valmennuksen ruokaohjeet koko perheelle?

Kyllä vain! Koko perhe voi syödä samaa ruokaa, sillä tavoitteena on vähentää ruoanlaittoon ja syömiseen liittyvää ajankäyttöä ja stressiä, eikä suinkaan lisätä sitä.

Liittyykö valmennukseen erikoisraaka-aineita?
Ei missään tapauksessa. Kaikki mitä tarvitset löytyvät todennäköisesti lähikaupastasi.
Eikö tällaisen ruokavalion noudattaminen ole hankalaa ja vaivalloista?
Ei suinkaan. Lähdemme rakentamaan parempia ruokarutiineja sinun arjestasi käsin, jolloin niiden noudattaminen on erityisen helppoa.
En millään ehdi aloittaa valmennusta heti, menetänkö osan materiaaleista?
Et missään tapauksessa menetä. Kaikki valmennnusmateriaalit jäävät käyttöösi ja voit halutessasi aloittaa silloin kun sinulle itsellesi sopii! Tämä optio on voimassa vain tällä kertaa valmennukseen osallistuville, jatkossa tämä seikka voi muuttua.
En ole kovin hyvä kokki enkä oikeastaan edes pidä ruoanlaitosta. Hyötyisinkö minä valmennuksesta?
Ehdottomasti hyödyt! Valmennus on suunniteltu siten, että keittiössä käytettävä aika on mahdollisimman vähäistä, halutessaan kokkailuun voi toki panostaakin mutta vaikkei ruoanlaitto kiinnosta juuri lainkaan, valmennuksesta saat hyviä vinkkejä terveelliseen syömiseen. Valmennuksen reseptit eivät sisällä mitään erikoisia kikkailuja, vaan ovat helppoja ja nopeita perusruokia.
Sopiiko valmennus erikoisruokavaliota noudattavalle?
Sopii. Voit olla gluteeniton, maidoton, viljaton – mitä vain. Ruokaraamit, jotka saat valmennuksessa käyttöösi auttavat sinua silti tekemään hyviä ja terveellisiä valintoja, ja siten saavutat tuloksia.
Olen aiemminkin osallistunut valmennuksiin mutta en koskaan ole saanut kovin hyviä tuloksia. Vaatiiko tämäkin valmennus itsekuria ja herkkulakkoa?
Ei vaadi. Usein se, että elämäntapamuutos ei ole ollut pysyvä johtuu juuri siitä, että muutoksiin on käytetty kaikki mahdollinen tahdonvoima ja itsehillintä. Tässä valmennuksessa me näytämme sinulle, että ruokaan ja syömiseen liittyvien rutiinien muuttaminen ja uusien tapojen tekeminen on oikeasti helppoa. Kun keskittyy yhteen osa-alueeseen kerrallaan, muutoksesta tulee pysyvä ja näin saat myös tuloksia jotka pysyvät.
Saako valmennuksessa tarkan ruokavalion?
Ei, vaan autamme sinua rakentamaan itse terveellisen ruokavalion oman arkesi ja elämäsi ympärille. Ulkopuolisen sinulle laatiman ruokavalion noudattaminen onnistuu yleensä lyhyellä tähtäimellä hetken, mutta pysyviä tuloksia saadaan aikaiseksi silloin, kun ruokavalio istuu täydellisesti sinun arkeesi, tavoitteisiisi ja tarpeisiisi. Ja sellaisen opit valmennuksessa itsellesi luomaan meidän avullamme. Saat kuitenkin ruokavalion esimerkkiviikon resepti-ideoineen antamaan inspiraatiota omaan arkeesi.
Voiko valmennuksen maksaa Smartumeilla tai muilla tykyseteleillä?
Valitettavasti ei voi. Verottaja on linjannut tykypalvelut koskemaan vain liikuntapalveluja.
Olen kasvisyöjä / vegaani, sopiiko valmennus minulle?
Valmennus sopii ihan kaikenlaisten ruokavalioiden noudattajille. Tarjoamme valmennuksessa raamit terveelliselle syömiselle, eikä niiden noudattaminen edellytä jotain tiettyä ruokavaliota vaan sopivat aivan kaikille.

Kun päätät ottaa ruokakaaoksesi haltuun nyt, on sinulla pian jo selvät sävelet perheesi arkiruokailujen järjestämiseen – valmiit kauppalistat, valmiit ruokalistat, siisti, järjestetty ja ruoanlaittopuuhiin kutsuva keittiö ja painonhallintaasi tukeva ruokavalio.

Kukaan, jonka elämäntavat ovat päässet repsahtamaan, ei kaipaa yhtään enempää syyllistämistä tai kovaa rääkkiä. Sen sijaan ymmärrys siitä, että tilanne on mennyt tähän pisteeseen, tsemppaava ote ja uskon vahvistaminen, että minäkin pystyn tähän – on ensiarvoisen tärkeää.

Tiia Konttinen