fbpx

podcast

Minna Haverinen

podcast

Katja Kesti

Etusivulta oletkin lukenut jo minusta, mutta annan Minnan kertoa sinulle hieman myös itsestään.

Moi, minä oon Minna, Spiritual Business coach verkostomarkkinoijille. 

Mie oon ollu mukana verkostomarkkinoinnissa kohta 5 vuotta. Oon saavuttanut haluamani tason, olen tullut sieltä alas, olen kokenut kaiken ja ehkä vähän enemmänkin. Vaikka matka ei ole aina ollut helppo, olen silti uskonut, että kaikella sillä on ollut tarkoituksensa. Olen oppinut paljon siitä, mitä ja miten haluan tehdä, ja varsinkin sen, miten en halua tehdä. 


Opetan rahasta, mindsetistä, bisneksen viemistä verkkoon, energiaa ja manifestointia. 


Minun missioni on, että kaikki asiakkaani ja tiimiläiseni pääsevät kasvamaan niin ihmisenä kuin bisnesnaisena. Muutetaan tämä ala yhdessä!


Jos sinulla on kysymyksiä, voit laittaa niitä osoitteeseen [email protected]

Miksi podcast?

Ajatus podcastista on kytenyt mielessäni jo loppuvuodesta 2018 saakka. En vain heti tiennyt mistä aiheesta ja mikä näkökulma edellä lähden sitä toteuttamaan. Sitten se vain tupsahti eteeni, kun Minnan kanssa juttelimme niitä näitä verkostomarkkinoinnista eräs kaunis päivä. Ja kuten parhaat ideat yleensä, tämä syntyi hetkessä ja täysin vahingossa.

Verkostomarkkinointi on hieman kuin kuuma peruna, ja sen ympärillä velloo runsaasti negatiivisia kokemuksia ja uskomuksia. Ihmisten kokemuksia ei missään tapauksessa vähätellä, jokaisen oma kokemus on arvokas juuri sellaisena kuin se on. Me kuitenkin haluamme tuoda esiin tässä podcastista alasta positiiviset puolet ja kertoa, etteivät kaikki yritykset ole samanlaisia ja että tätä työtä voi tehdä monella tavalla.

Me emme Minnan kanssa yritä esittää muuta kuin olemme, joten huomautamme jo tässä vaiheessa, että jokunen voimasana vilahtaa podcast-tallenteessa.

Podcastin ensimmäisen osan voit kuunnella alta. Tuttuun tapaan hieman innoistuimme joten ensimmäinen 1,5 h pitkä jakso on jaettu kahtia.